Què fem

L’ACET


Els nostres objectius:

  • Ser un punt de trobada de la comunitat educativa teatral catalana.
  • Ser referents del sector i, en conseqüència, interlocutors directes amb les principals institucions en l’àmbit del teatre, la pedagogia i la cultura.
  • Posar en valor el teatre com a eina educativa i artística.
  • Proveir de recursos a les escoles associades i els seus alumnes.
  • Representar, gestionar i defensar els interessos professionals, empresarials, econòmics i laborals de les escoles de teatre de Catalunya.
  • Garantir la bona praxi professional del sector.

 

 

XERRADES ALS IES


Des de l’ACET ens adrecem a tots els IES de Catalunya –en especial als que imparteixen el Batxillerat artístic- amb la intenció d’oferir-los el nostre suport i establir, amb els que ho desitgin, una línia oberta de col·laboració que creiem que pot ser beneficiosa per ambdues parts i, sobretot, per als destinataris de les propostes: alumnes i docents.

Probablement algun dels estudiants d’ESO o Batxillerat orientarà el seu futur laboral cap al teatre i és molt possible que acabi formant-se en alguna de les escoles de l’ACET, per on han passat la gran majoria dels professionals del teatre a Catalunya.

En aquest sentit, ens posem a la vostra disposició per, de forma totalment gratuïta, visitar el vostre institut i fer una xerrada informativa als alumnes sobre l’oferta formativa teatral a Catalunya i les sortides professionals. Si ho preferiu, també existeix la possibilitat de fer la mateixa activitat directament a qualsevol de les escoles de teatre de l’Associació.

Si voleu rebre més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres!

 

[/bloc]