Qui som

L’ACET


L’ACET- Associació Catalana d’Escoles de Teatre- és una entitat sense ànim de lucre, fundada el 1999, que aplega la gran majoria de les escoles de teatre professionals de Catalunya.

L’ACET és un segell de garantia: per formar-ne part, les escoles associades han de complir una sèrie de requisits –estrictes- que garanteixen que els alumnes reben una formació de qualitat.

Per les escoles de l’ACET han passat la gran majoria dels professionals de l’escena catalana (teatre, cinema i televisió).

L’ACET és un reflex de la diversitat i la riquesa de l’ensenyament teatral a Catalunya. Cadascuna de les escoles disposa de total independència per confeccionar el seu programa d’estudis, tant pel que fa a la metodologia com als continguts.

El conjunt de les escoles de l’ACET, ofereix un amplíssim ventall de possibilitats en el camp de la formació teatral: des de cursos d’iniciació fins a estudis professionals, passant per cursos d’especialització, reciclatge o postgrau.

La tasca de l’ACET està reconeguda pel sindicat d’actors català: l’AADPC -Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya-, que avala els alumnes que han completat els estudis professionals en alguna de les escoles i volen ser membres del sindicat