Qui som?

Som una associaci贸 d鈥檈scoles de teatre i centres de formaci贸 actoral d鈥檃rreu del territori catal脿 i treballem perqu猫 l鈥檈nsenyament de teatre sigui de qualitat i sigui una eina pedag貌gica pel desenvolupament personal, social, cultural i formatiu de la nostra societat.

OBJECTIUS

Coordinar les escoles de teatre de gesti贸 privada i p煤blica de Catalunya.

Representar, gestionar i defensar els interessos professionals , empresarials, econ貌mics i laborals de les escoles de teatre de Catalunya.

Proveir de recursos a les escoles associades mitjan莽ant la formaci贸 del professorat i personal de gesti贸, l鈥檃ssessoria pedag貌gica i el foment de relacions i col路laboracions entre les escoles associades.

Posar en valor el teatre com a eina educativa i art铆stica, i com a eina de transformaci贸 i reflexi贸 social..

Esdevenir referents del sector i, en conseq眉猫ncia, interlocutors directes amb les principals institucions en l鈥櫭爉bit del teatre, la pedagogia i la cultura.

Garantir la bona praxi professional del sector.

TEATREARTS
DEL
CIRC
CINEMADANSA

SCHOOLS

THROUGHT THE CATALAN TERRITORY

Escoles Acet

ORGANITZACI脫

L鈥橝CET consta d鈥檜na Assemblea General, una Junta Directiva i una ger猫ncia.

Assemblea General de Socis

脡s el m脿xim 貌rgan de decisi贸 de l鈥橝CET. Hi participen les direccions de les escoles associades. Defineix i aprova les l铆nies d鈥檃ctuaci贸 i elegeix els c脿rrecs de la Junta Directiva. Totes les escoles associades queden subjectes als acords adoptats per majoria, tant els presents com els absents en l鈥檃ssemblea. Es celebren 3 assemblees generals durant el curs escolar, una a l鈥檌nici del curs (mes setembre octubre), una altra a mitjans (gener) i una 煤ltima al juliol.

Junta Directiva

La Junta Directiva regeix, administra i representa l鈥橝ssociaci贸. Vetlla per l鈥檈xecuci贸 de les l铆nies aprovades a l鈥橝ssemblea General. Els c脿rrecs es renoven cada 2 anys per votaci贸 a l鈥橝ssemblea General.

Composici贸 actual:
President: Isidre Hern谩ndez. Director de El Galliner de Girona.
Vice Presidenta: Cristina Navarro. Directora de l鈥橝ula Municipal de Teatre de Matar贸.
Secret脿ria: Lidia Linuesa. Directora pedag貌gica de Lazzigags, Escola d鈥檃rts esc猫niques.
Tresorer: Joan Monells. Director de Frec a Frec.
Vocals: Sophie Kasser de Moveo i Pau Rubio de Performing Arts.

Ger猫ncia

Ger猫ncia executa les l铆nies d鈥檃ctuaci贸 aprovades en Assemblea en comunicaci贸 constant amb la Junta Directiva. Coordina els projectes de l鈥檈ntitat, les comissions de treball, l鈥檃dministraci贸 i comunicaci贸.