Què fem

Què hem fet en aquests més de 20 anys

 

  • Intercanvi d’informacions i recursos entre les escoles associades.

 

 

 

  • Participació en la gestió i organització de formacions, festivals i esdeveniments teatrals: 1a Fira d’espectacles per a joves de Catalunya, RBLS Festival de Teatre Jove.

 

  • Organització, conjuntament amb l’AADPC, de la jornada FOL Formació d’orientació sociolaboral pels alumnes de les nostres escoles.

 

  • Organització de formacions adreçades als docents i direccions de les escoles:
  1. Aspectes tècnics i ètics en la interacció amb l’alumnat de centres educatius teatrals. Prevenció de sospites d’abús sexual. Formadora: Dra. Elena Garrido Gaitán. Psicòloga Clínica i Forense.
  2. Jornades Pedagògiques-Formació continuada pel professorat. Tècniques dramàtiques per a la docència amb joves. Amb Antoni Navarro y Xema Palanca professors del Màster en Teatre Aplicat de la Universitat de València.
  3. Jornades Pedagògiques-Formació continuada pel professorat. Habitar el cos i la paraula. Dins el marc del teatre sensorial. Amb Eva Pérez (actriu, creadora, professora i pallassa d’hospital), Patricia Menichelli (artista, formadora, vestuarista i escenògrafa, performer) i Giovanna Pezzullo (actriu, dramaturga, directora, professora de llenguatge sensorial, formadora d’actors i smell designer).

 

  • Xerrades als IES. Des de l’ACET ens adrecem a tots els IES de Catalunya –en especial als que imparteixen el Batxillerat artístic- amb la intenció d’oferir-los el nostre suport i establir, amb els que ho desitgin, una línia oberta de col·laboració que creiem que pot ser beneficiosa per ambdues parts i, sobretot, per als destinataris de les propostes: alumnes i docents. En aquest sentit, ens posem a la vostra disposició per, de forma totalment gratuïta, visitar el vostre institut i fer una xerrada informativa als alumnes sobre l’oferta formativa teatral a Catalunya i les sortides professionals. Si ho preferiu, també existeix la possibilitat de fer la mateixa activitat directament a qualsevol de les escoles de teatre de l’Associació.