Què fem

L’ACET


L’ACET ha impulsat i participat en el disseny i el desenvolupament de continguts de la Qualificació professional d’actuació en públic i en mitjans audiovisuals, conjuntament amb l’Institut Català de Qualificacions Professionals (Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya).

L’ACET ha treballat conjuntament amb l’Institut del Teatre i amb la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Regim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la confecció del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. Aquest cicle es va aprovar l’any passat, 2015 i aquest curs 2015-2016 algunes escoles de Barcelona i LLeida ja l’han començat a oferir.

L’ACET és membre del Consell de les Arts de Catalunya i de la Plataforma d’Ensenyament Artístic de Barcelona.

L’ACET col·labora amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona (ICUB) i amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

XERRADES ALS IES


Des de l’ACET ens adrecem a tots els IES de Catalunya –en especial als que imparteixen el Batxillerat artístic- amb la intenció d’oferir-los el nostre suport i establir, amb els que ho desitgin, una línia oberta de col·laboració que creiem que pot ser beneficiosa per ambdues parts i, sobretot, per als destinataris de les propostes: alumnes i docents.

Probablement algun dels estudiants d’ESO o Batxillerat orientarà el seu futur laboral cap al teatre i és molt possible que acabi formant-se en alguna de les escoles de l’ACET, per on han passat la gran majoria dels professionals del teatre a Catalunya.

En aquest sentit, ens posem a la vostra disposició per, de forma totalment gratuïta, visitar el vostre institut i fer una xerrada informativa als alumnes sobre l’oferta formativa teatral a Catalunya i les sortides professionals. Si ho preferiu, també existeix la possibilitat de fer la mateixa activitat directament a qualsevol de les escoles de teatre de l’Associació.

Si voleu rebre més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres!

HISTÒRIC DE XERRADES


IES Josep Brugulat de Banyoles

IES Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar

IES Santa Eugènia de Girona

IES Jaume Vicens Vives de Girona

IES Gabriel Ferrater i Soler de Reus

IES Jaume I de Salou

IES Narcís Oller de Valls