maig2017

ACET_ACTIVIDADES MAYO 2017

(Cat) Les escoles de l’ACET s’omplen d’activitats i oferta formativa. Aquí en teniu una mostra. Consulta als webs de les escoles i en trobaràs un munt més!!

abril

(Cat) ACET_ACTIVITATS ABRIL 2017

(Cat) La primavera arriba a l’ACET carregada de novetats, cursos i tallers a les escoles. N’hi ha per a tothom.

Isabelle-Huppert

(Cat) Missatge del Dia Mundial del Teatre 2017

(Cat) L’ACET s’uneix al actes de celebració del Dia Mundial del Teatre 2017 compartint el manifest internacional que enguany ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

portada3

CELEBREMOS EL DÍA MUNDIAL DEL TEATRO!

(Cat) El Dia Internacional del Teatre, creat per l’Institut Internacional del Teatre (ITI) i la UNESCO, se celebra, cada any, el 27 de març. Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’ITI. Aquest any el manifest l’ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

Timbal

ACET_ACTIVIDADES MARZO 2017

(Cat) Alguns dels cursos i activitats programades pel març:

febrer17

ACET_ACTIVIDADES FEBRERO 2017

(Cat) Això és un no parar! Heu vist tots els cursos, monogràfics i propostes que us ofereixen les escoles ACET. Aquí en teniu unes quantes. Consulta a les webs de les escoles i en trobaràs moltes més!

flyer_davant

(Cat) Posem en marxa l’APOSTA!

(Cat) Amb l’objectiu de facilitar que els alumnes i graduats de les escoles de l’ACET puguin portar a escena els seus primers projectes artístics, testar-los i adquirir experiència professional i visibilitat, l’ACET posa en marxa el PROJECTE APOSTA.

gen17

ACET_ACTIVIDADES ENERO 2017

Y en enero volvemos con más actividades, cursos y propuestas!

novembre

ACET_ACTIVIDADES DICIEMBRE

Último mes de un año intenso y nosotros continuamos ofreciéndoos un sin fin de actividades, talleres y cursos para que difrutéis de la magia del teatro! Aquí tenéis un pequeño ejemplo pero si buscáis en las webs de nuestras escuelas encontraréis muchas más!

novembre16

ACET_ACTIVIDADES NOVIEMBRE

(Cat) Us presentem algunes de les propostes d’activitats que ofereixen les nostres escoles associades.