Novetats

Comença l’obertura progressiva d’activitats el 23 de novembre.

Ahir 19 de novembre, el Govern de la Generalitat va presentar el Pla d’Obertura, que estipula la progressiva reactivació dels diferents sectors econòmics, un full de ruta on s’inclouen les mesures, protocols i aixecaments de restriccions per cada fase.

AJUT PER A EXTRAESCOLARS, INCLOSES LES FORMACIONS D’ARTS ESCÈNIQUES

El passat dimarts 10 de desembre es va aprovar el Decret 41/2020 que estableix un ajut extraordinari destinat a les empreses, persones treballadores autònomes i entitats del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars. És una ajuda de concurrència no competitiva, és a dir, s’atorga per ordre d’arribada de les sol·licituds.

SUBVENCIONS PER COMPENSAR LES PÈRDUES PER CANCEL·LACIÓ D’ESPECTACLES I ACTIVITATS CULTURALS AMB MOTIU DE LA COVID-19

Són subvencions per contribuir econòmicament a compensar la reducció d’ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

COMUNICAT DE L’ACET EN RELACIÓ A LA PRÒRROGA DE LES NOVES MESURES QUE AFECTEN A LES ESCOLES DE TEATRE

Des de l’ACET, Associació Catalana d’Escoles de Teatre, expressem la nostra disconformitat i malestar pel perllongament del tancament de les instal·lacions per impartir formacions artístiques presencials, i concretament, formacions teatrals.   La resolució aprovada el passat 12 de novembre, RESOLUCIÓ SLT/2875/2020, de 12 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures…

COMUNICAT DE L’ACET EN RELACIÓ A LES NOVES MESURES QUE AFECTEN A LES ESCOLES DE TEATRE

Des de l’ACET manifestem el nostre desacord amb les mesures vigents a partir del dia 30 d’octubre (Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre) i que fan referencia al tancament de les nostres escoles.   L’ACET- Associació Catalana d’Escoles de Teatre- assumim la nostra responsabilitat en l’aplicació de totes les mesures que siguin necessàries per aturar els…

RISCOS PSICOSOCIALS EN TEMPS DE CORONAVIRUS

INFORMACIÓ GENERAL Duració del curs: Inici el 12/11/2020 i final el 20/11/2020. Calendari de les sessions: 12/11/2020 primera sessió presencial de 16.00h a 18.30h. 20/11/2020 segona sessió presencial de 16.00h a 18.30h. A través de video-conferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams. Còmput d’hores totals realitzades pels assistents: 8 hores dividides en: 5 hores de sessió…

Jornada “Experiències compartides sobre la docència teatral online”

L’objetiu de la jornada és posar en comú els diferents recursos pedagògics utilitzats durant el confinament i les seves problemàtiques i encerts de cara a l’assimilació de coneixements i la seva avaluació.

Com afecta als centres de formació de teatre la restricció de mobilitat aprovada el 25 d’octubre?

Ahir 25 d’octubre es va aprovar la resolució RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d’octubre, per la qual s’adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RBLS APOSTA. Fira de Teatre per a Joves

Companyies! Torna la Fira de Teatre per a Joves, un espai que posa en contacte la creació escènica per a adolescents i joves i responsables de programació de teatres, fires i festivals. Obrim la inscripció!

REOBERTURA DE CENTRES D’ENSENYAMENT TEATRAL. CURS 2020-2021

De cara a l’obertura dels centres d’ensenyament teatral i l’elaboració dels protocols de seguretat i prevenció per la COVID-19 establerts per les autoritats sanitàries i garantir la logística del nivell d’activitat docent i de serveis establerta pel Departament d’Educació, us compartim la documentació que ha anat sortint des del mes de juny: