Tallers Rbls de primavera

9 abril, 2018

acet

L’ACET col.labora en els Tallers de Primavera de RBLS oferint tres tallers molt diferents i gratuïts dirigits a joves d’entre 13 i 20 anys i amb ganes de deixar-se sorprendre i donar ales a la seva creativitat.

—————————————————————————-

APUNTA’T JA , que les places són limitades!!

—————————————————————————–

Dissabte 5 de maig,

de 10,30 a 13,30h

al C.C. Can Felipa

 

——————————————————————————-

,,,

PRIMERES CITES / Taller de Cinema / Interpretació per a càmera

Rodarem un curtmetratge inspirat en el programa First Dates; després de fer un exercici grupal per conèixer tot el grup i aprendre les eines necessàries, ens dividirem en parelles per començar a confeccionar el guió de cada escena.

Assajarem per treure el màxim profit de cada història i finalment ho gravarem. El material editat s’enviarà als alumnes dues setmanes després de finalitzar el taller.

MARC BIARNÉS. Actor i cantant format en interpretació professional per a teatre, cinema y tv, actualment és professor d’interpretació i càmera per a joves a Actua Studio! Com a actor els seus últims treballs al teatre han estat Roba estesa, de Queralt Riera i ¡Berlín, Berlín! d’Alain Chipot, representada aquesta última al Café-teatre Llantiol. En cinema ha protagonitzat els llargmetratges El secreto de Angelina i La vida de un árbol.

,,,

,,,

VIU EL CIRC! / Taller de circ

Si gaudeixes veient els artistes de circ desafiant la gravetat, contorsionant el seu cos, fent equilibris inversemblants, caminant cap per avall o fent riure i plorar…. vine a aquest taller i VIU I SENT EL MÓN DEL CIRC !

Amb DAVID COSPINEDA. Diplomat per l’Institut del Teatre de Barcelona, comença treballant en circ professional com acròbata, trapezista volant i clown al costat de mestres com Tortell Poltrona, Rogelio Rivel i Toni i Piti Español. Actualment és director i actor d’espectacles i videoclips de Dàmaris Gelabert i ha dirigit Viatge al cor i West Side Story, amb el Cor dels Amics de la Unió i Cançó d’amor i de guerra amb la Simfònica de cobla i corda de Catalunya. Imparteix classes d’Interpretació, Circ i Ioga.

,,,

,,,

ART CONTRA LA GUERRA! / Taller de Performance Art

Vine a experimentar amb la teva imaginació, a provar la teva creativitat i convertir-te en l’artista-performer que tots portem dins. Ens descobrirem a partir de la dinàmica grupal. Crearem a partir de conceptes per donar forma al cos, al moviment i a l’expressió ritual. Treballarem la veu a partir de petits polipoemes i acabarem amb la creació d’una petita performance.

Amb Enric Domingo Tro. Postgrau en Pedagogia Teatral. Després de passar pel món del teatre, el doblatge i la performance aboca la seva vida a la pedagogia teatral treballant amb nens, joves i adults de diferents perfils. Durant més de vint anys ha treballat amb joves amb risc d’exclusió social als instituts de secundària i ha impartit variables i optatives de teatre així com diversos tallers de teatre.  Actualment és  coordinador de la Mostra de Teatre als instituts i a les escoles de Mataró i professor de l’Aula de Teatre de la mateixa ciutat.

 

Escoles que ofereixen els tallers: