Novetats

Convocatòria RBLS PRO: 1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

Convocatòria RBLS PRO: 1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

ACTIVITATS JUNY 2019

El curs és a punt d’acabar i la millor manera d’acomiadar-nos és convidant-vos a les mostres i espectacles de final de curs de les escoles.

Aquí en teniu una petita mostra. A les webs de les escoles trobareu totes les programacions i propostes. Us animem a que participeu i vingueu a veure els espectacles!

ACTIVITATS MAIG 2019

Amb el bon temps venen les ganes de fer molts cursos!. Informa’t a les nostres escoles i apunta’t a tots els intensius que t’oferim 😉

Aquí uns exemples del que et trobaràs:

II Jornades Pedagògiques ACET

Des de l’ACET continuem apostant per la formació dels docents de les arts escèniques. Per aquesta segona edició us oferim una formació en Teatre Sensorial, una mirada al cos i a la paraula des de la imaginació, els sentits i la memòria.
HABITAR EL COS I LA PARAULA

ACTIVITATS ABRIL 2019

A l’abril les escoles de l’ACET t’ofereixen més formacions teatrals. Aquí te’n deixem uns exemples, a les webs de les escoles en trobaras mės!

DIA MUNDIAL DEL TEATRE, 27 de març 2019

Les escoles de l’ACET celebrem el Dia Mundial del Teatre.

DIA MUNDIAL DEL TEATRE, setmana del 25 al 30 de març

Setmana de Teatre, del 25 al 30 de març sortim al carrer!

ACTIVITATS DE MARÇ 2019

Les escoles de l’ACET no paren d’oferir tallers, cursos, monogràfics i intensius de diverses disciplines vinculades a les arts escèniques. Aquí en teniu uns exemples i si visites les webs de les escoles en trobareu molts més!

ACTIVITATS DE FEBRER 2019

Que el fred no t’aturi! A les escoles de l’ACET no parem mai, aquest febrer et proposem un munt d’activitats i cursos. Aquí en teniu uns quants i a web de les nostres escoles molts més.