Novetats

ACET_ACTIVITATS FEBRER 2018

Pel febrer canvi de semestre i nous cursos i activitats. Dóna una ullada a les webs de les nostres escoles i segur que trobes el que busques!

ACET_ACTIVITATS DESEMBRE 2017

Últim mes de l’any i continuem amb una oferta variada de cursos i activitats. Aquí us en posem algunes:

Conveni de col.laboració ACET – AADPC

L’ACET ( Associació Catalana d’Ensenyament Teatral) i L’AADPC ( Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) signen un CONVENI DE COLABORACIÓ

ACET_ACTIVITATS NOVEMBRE 2017

Les escoles de l’ACET tenen una oferta molt àmplia i diversa de cursos, tallers, xerrades i altres propostes. Aquí us en deixem uns exemples, però si revises les webs de les nostres esccoles segur que trobaràs aquella que estàs buscant.

CONDEMNEM

Des de l’ACET condemnem la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat espanyol contra ciutadans en resistència pacifica. Rebutgem tots aquells que en donen suport. I ens posicionem en defensa de les llibertats democràtiques i els drets dels ciutadans d’aquest país.

ACET_ACTIVITATS OCTUBRE 2017

Ja tenim el curs en marxa!!. I moltes activitats per oferir-vos. Mireu a les webs de les escoles de l’ACET i en trobareu un munt. Aquí un petit esboç:

ACET_ACTIVITATS JULIOL 2017

Acabat el curs escolar, comencem amb molts tallers i promocions perquè pugueu provar i gaudir de més teatre. Consulteu les webs de les nostres escoles, n’hi ha un munt!

ACET_ACTIVITATS JUNY 2017

S’acosta l’estiu i això es nota a les escoles de l’ACET. Tenim els mesos de juny i juliol amb tallers de final de curs i intensius d’estiu. Aquí us en deixem una mostra però us recomaneu que aneu a les web de totes les escoles i us empapeu de teatre!

ACET_ACTIVITATS MAIG 2017

Les escoles de l’ACET s’omplen d’activitats i oferta formativa. Aquí en teniu una mostra. Consulta als webs de les escoles i en trobaràs un munt més!!

ACET_ACTIVITATS ABRIL 2017

La primavera arriba a l’ACET carregada de novetats, cursos i tallers a les escoles. N’hi ha per a tothom.