Novetats

ACET_ACTIVITATS JULIOL 2017

Acabat el curs escolar, comencem amb molts tallers i promocions perquè pugueu provar i gaudir de més teatre. Consulteu les webs de les nostres escoles, n’hi ha un munt!

ACET_ACTIVITATS JUNY 2017

S’acosta l’estiu i això es nota a les escoles de l’ACET. Tenim els mesos de juny i juliol amb tallers de final de curs i intensius d’estiu. Aquí us en deixem una mostra però us recomaneu que aneu a les web de totes les escoles i us empapeu de teatre!

ACET_ACTIVITATS MAIG 2017

Les escoles de l’ACET s’omplen d’activitats i oferta formativa. Aquí en teniu una mostra. Consulta als webs de les escoles i en trobaràs un munt més!!

ACET_ACTIVITATS ABRIL 2017

La primavera arriba a l’ACET carregada de novetats, cursos i tallers a les escoles. N’hi ha per a tothom.

Missatge del Dia Mundial del Teatre 2017

L’ACET s’uneix al actes de celebració del Dia Mundial del Teatre 2017 compartint el manifest internacional que enguany ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE!

El Dia Internacional del Teatre, creat per l’Institut Internacional del Teatre (ITI) i la UNESCO, se celebra, cada any, el 27 de març. Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’ITI. Aquest any el manifest l’ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

ACET_ACTIVITATS MARÇ 2017

Alguns dels cursos i activitats programades pel març:

ACET_ACTIVITATS FEBRER 2017

Això és un no parar! Heu vist tots els cursos, monogràfics i propostes que us ofereixen les escoles ACET. Aquí en teniu unes quantes. Consulta a les webs de les escoles i en trobaràs moltes més!

Posem en marxa l’APOSTA!

Amb l’objectiu de facilitar que els alumnes i graduats de les escoles de l’ACET puguin portar a escena els seus primers projectes artístics, testar-los i adquirir experiència professional i visibilitat, l’ACET posa en marxa el PROJECTE APOSTA.

ACET_ACTIVITATS GENER 2017

I al gener tornem amb més activitats, cursos i propostes!