Novetats

ACTIVITATS DE MARÇ 2019

Les escoles de l’ACET no paren d’oferir tallers, cursos, monogràfics i intensius de diverses disciplines vinculades a les arts escèniques. Aquí en teniu uns exemples i si visites les webs de les escoles en trobareu molts més!

ACTIVITATS DE FEBRER 2019

Que el fred no t’aturi! A les escoles de l’ACET no parem mai, aquest febrer et proposem un munt d’activitats i cursos. Aquí en teniu uns quants i a web de les nostres escoles molts més.

ACTIVITATS DE GENER 2019

Nou any i moltes ganes de provar disciplines noves, reciclar-nos i experimentar amb el teatre!

Des de l’ACET t’acompanyem perquè trobis la formació teatral que estas buscant. Aquí et deixem alguns cursos, monogràfics o tallers, i si entres a les webs de les nostres escoles en trobaràs molts més.

Activitats Acet .. Desembre

I encarem el tancament d’aquest trimestre amb mostres, tallers i varies activitats.

Activitats Acet _ novembre 2018

Les escoles de l’ACET estan molt actives! Nous cursos i més propostes de cara al novembre. Aquí en tens un recull però si fas una ullada a totes les webs segur que trobes la proposta que estàs buscant!

Activitats ACET .. octubre 2018

Les escoles de l’ACET comencen el nou curs amb moltes propostes de cursos i tallers. Entra a les web i segur que trobes el que estàs buscant!.

ACTIVITATS DE JULIOL

Això no s’ha acabat! Amb l’estiu arriben els tallers i intensius de juliol. Tenim una bona oferta i molt variada, segur que trobes el que estàs buscant!!

JORNADES DE TEATRE PER A JOVES

Des de l’ACET posem en marxa les primeres jornades pedagògiques dirigides a professionals i docents de les arts escèniques i educadors, treballadors socials, docents, etc. interessats en les tècniques dramàtiques per dinamitzar els aules.

ACTIVITATS ACET DE JUNY

Ja estem a punt de tancar un nou curs escolar i al Juny anem tots de bòlid preparant mostres, tallers i activitats de tancament. Aquí us deixem unes propostes i a les web de les nostres escoles en trobaràs moltes més: