Novetats

ACTIVITATS DESEMBRE 2019

Nou curs de Tècniques Actorals i Comunicació No verbal a Lazzigags 100% subvencionat. Per a joves d’entre 16 i 29 anys. Curs gratuït de 215h on aprendràs a aplicar i integrar tècniques d’interpretació, moviment i veu en la interpretació d’un personatge i com aplicar aquestes tècniques i estratègies a aquelles situacions que volem afrontar en…

ACTIVITATS NOVEMBRE 2019

Arribem les propostes de la mateixa manera que arriba el fred. . CURS INTENSIU DE TÈCNIQUES ACTORALS I COMUNICACIÓ NO VERBAL A L’ESPAI LAZZIGAG Curs 100% SUBVENCIONAT per a joves d’entre 16 i 29 anys. Pròxima convocatòria: inici gener 2020 Dins del programa de formació de Garantia Juvenil Per a més informació i requisits: http://bit.ly/2M16GK7…

Espectacles seleccionats per participar a la 1ª Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

Els espectacles seleccionats per participar a la
1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya del dia 8 de novembre són els següents:

ACTIVITATS OCTUBRE 2019

A l’ACET trobaràs propostes de cursos teatrals de totes menes, edats i gustos. Visita les webs de les nostres escoles associades! Aquí te’n deixem un tastet:

ACTIVITATS SETEMBRE

Comencem un nou curs!! Amb les piles carregades venim amb un munt de propostes per tots els que seou amants de les arts i del teatre especialment. Aquí us en mostrem algunes, i a les webs de els escoles de l’ACET en trobareu moltes més.

Convocatòria RBLS PRO: 1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

Convocatòria RBLS PRO: 1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

ACTIVITATS JUNY 2019

El curs és a punt d’acabar i la millor manera d’acomiadar-nos és convidant-vos a les mostres i espectacles de final de curs de les escoles.

Aquí en teniu una petita mostra. A les webs de les escoles trobareu totes les programacions i propostes. Us animem a que participeu i vingueu a veure els espectacles!

ACTIVITATS MAIG 2019

Amb el bon temps venen les ganes de fer molts cursos!. Informa’t a les nostres escoles i apunta’t a tots els intensius que t’oferim 😉

Aquí uns exemples del que et trobaràs:

II Jornades Pedagògiques ACET

Des de l’ACET continuem apostant per la formació dels docents de les arts escèniques. Per aquesta segona edició us oferim una formació en Teatre Sensorial, una mirada al cos i a la paraula des de la imaginació, els sentits i la memòria.
HABITAR EL COS I LA PARAULA

ACTIVITATS ABRIL 2019

A l’abril les escoles de l’ACET t’ofereixen més formacions teatrals. Aquí te’n deixem uns exemples, a les webs de les escoles en trobaras mės!