Formació docents: TALLER 1 _ HABILITATS EMOCIONALS BÀSIQUES A L’AULA

23 setembre, 2021

acet

Assolir la responsabilitat de guiar, educar, liderar i facilitar la transformació a d’altres persones requereix de molt autoconeixement, humilitat i empatia.

La bona direcció i lideratge saludable els exercirem si tenim intel·ligència emocional, autoconeixement i capacitat de gestió de les nostres pròpies dificultats i si establim relacions constructives amb els altres. La connexió pensar, sentir i actuar en són les bases per una bona educació emocional.

Com a docents, directors/es i professionals que ajudem i estem en contacte amb alumnes/as, és necessari conèixer la realitat (social, cultural, emocional) de les persones a les que acompanyem. Conèixer també els nostres límits, capacitats i recursos, és vital per a poder oferir a l’altre el que necessita des de la calma i per a poder assolir la direcció en moments de dificultat.

Crear espais de participació i aprenentatge pels docents és un dels eixos prioritaris per la nostra comunitat ACET, i per això hem dissenyat aquest taller conjuntament amb professionals de la psicologia i les arts.

 

TALLER 1: HABILITATS EMOCIONALS BÀSIQUES A L’AULA

Dimecres, 20 d’octubre, 2021
De 18,30 a 20,30 h.
Trobada virtual

.

OBJECTIU GENERAL DEL TALLER

Dotar d’eines i recursos emocionals per a conèixer i entendre les nostres emocions. I disposar d’idees per a poder les gestionar a l’entorn professional.

1. Les emocions primàries que ens porten a reaccionar.

2. Detectar i conèixer les necessitats darrera de les emocions.

3. Aprendre a respondre de manera conscient.

4. Resiliència vs resistència: La pràctica de l’acceptació.

5. Gestió d’emocions; Respiració, Mindfulness i Diàleg intern. – Aplicació pràctica de la gestió d’emocions en situacions reals dels participants.

.

FORMADORA

Raquel Ballesteros. Llicenciada en psicologia, docent i coach . Especialitzada e n acompanyar a persones i grups en àrees com l’assertivitat, la comunicació autèntica, el desenvolupament personal, la intel·ligència emocional i espiritual.

 

.

Taller gratuït pels docents de les escoles associades a l'ACET.
Si la teva escola no és associada: 15 €

.

INSCRIPCIONS