Novedades

ACET_ACTIVIDADES JULIO 2017

Acabado el curso escolar, empezamos con muchos talleres, intensivos y promociones para que podáis probar y disfrutar de más teatro. Consultad las webs de nuestras escuelas, hay mucho más!

(Cat) ACET_ACTIVITATS JUNY 2017

(Cat) S’acosta l’estiu i això es nota a les escoles de l’ACET. Tenim els mesos de juny i juliol amb tallers de final de curs i intensius d’estiu. Aquí us en deixem una mostra però us recomaneu que aneu a les web de totes les escoles i us empapeu de teatre!

ACET_ACTIVIDADES MAYO 2017

Las escuelas de la ACET se llenan de actividades y oferta formativa. Aquí os dejamos una muestra. Consultad las webs de las escuelas y encontraréis mucho más!!

(Cat) ACET_ACTIVITATS ABRIL 2017

(Cat) La primavera arriba a l’ACET carregada de novetats, cursos i tallers a les escoles. N’hi ha per a tothom.

(Cat) Missatge del Dia Mundial del Teatre 2017

(Cat) L’ACET s’uneix al actes de celebració del Dia Mundial del Teatre 2017 compartint el manifest internacional que enguany ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

CELEBREMOS EL DÍA MUNDIAL DEL TEATRO!

(Cat) El Dia Internacional del Teatre, creat per l’Institut Internacional del Teatre (ITI) i la UNESCO, se celebra, cada any, el 27 de març. Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’ITI. Aquest any el manifest l’ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

ACET_ACTIVIDADES MARZO 2017

(Cat) Alguns dels cursos i activitats programades pel març:

ACET_ACTIVIDADES FEBRERO 2017

(Cat) Això és un no parar! Heu vist tots els cursos, monogràfics i propostes que us ofereixen les escoles ACET. Aquí en teniu unes quantes. Consulta a les webs de les escoles i en trobaràs moltes més!

(Cat) Posem en marxa l’APOSTA!

(Cat) Amb l’objectiu de facilitar que els alumnes i graduats de les escoles de l’ACET puguin portar a escena els seus primers projectes artístics, testar-los i adquirir experiència professional i visibilitat, l’ACET posa en marxa el PROJECTE APOSTA.

ACET_ACTIVIDADES ENERO 2017

Y en enero volvemos con más actividades, cursos y propuestas!