Novedades

JORNADES DE TEATRE PER A JOVES

(Cat) Des de l’ACET posem en marxa les primeres jornades pedagògiques dirigides a professionals i docents de les arts escèniques i educadors, treballadors socials, docents, etc. interessats en les tècniques dramàtiques per dinamitzar els aules.

ACTIVITATS MAIG 2018

(Cat) Al maig les escoles bullen d’activitats. Comencem a preparar els tallers de finals de curs, els tallers instensius de l’estiu i el curs vinent.

Visita les webs de els nostres escoles i segur que trobes el que estàs buscant.

Cicle Formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral. Curs 2018-2019

(Cat) Diverses escoles de l’ACET imparteixen el Cicle Formatiu de Grau Superior en “Tècniques d’Actuació Teatral”.
Les inscripcions a les proves d’accés ja estan obertes. Informa’t i inscriu-te!

(Cat) Tallers Rbls de primavera

(Cat) L’ACET col.labora en els Tallers de Primavera de RBLS oferint tres tallers molt diferents i gratuïts dirigits a joves d’entre 13 i 20 anys i amb ganes de deixar-se sorprendre i donar ales a la seva creativitat.

ACET_ACTIVIDADES MARZO 2018

(Cat) Amb neu, pluja o sol, nosaltres continuem fent teatre!

Consulteu tots els cursos, tallers i activitats que us proposem per aquest mes de març. Aquí us en deixem unes quantes:

ACET_ACTIVIDADES FEBRERO 2018

En febrero cambio de semestre y nuevos cursos y activdades. Revisa las webs de nuestras escuelas y seguro que encuentras lo que buscas!

(Cat) ACET_ACTIVITATS DESEMBRE 2017

(Cat) Últim mes de l’any i continuem amb una oferta variada de cursos i activitats. Aquí us en posem algunes:

Convenio de colaboración ACET – AADPC

L’ACET ( Associació Catalana d’Ensenyament Teatral) y L’AADPC ( Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) firman un CONVENIO DE COLABORACIÓN

ACET_ACTIVIDADES NOVIEMBRE 2017

Las escuelas de la ACET tienen una oferta muy ámplia y diversa de cursos, talleres, charlas y muchas otras propuestas. Aquí os presentamos unos ejemplos, pero si revisas las webs de nuestras escuelas seuro que encontrarás aquella que estas buscando.

CONDENAMOS

Desde la ACET condenamos la violencia ejercida por las fuerzas de seguridad del Estado español contra ciudadanos en resistencia pacífica. Rechazamos a todos aquellos que la apoyan. Y nos posicionamos en defensa de las libertades democráticas y los derechos de los ciudadanos de este pais.