ACTIVITATS OCTUBRE 2019

16 octubre, 2019

acet

A l’ACET trobaràs propostes de cursos teatrals de totes menes, edats i gustos. Visita les webs de les nostres escoles associades! Aquí te’n deixem un tastet:

.

TORNA LA DANSA-TEATRE A MOVEO!

Si t’agrada el teatre i la dansa o si estàs buscant un intensiu per enriquir la teva pràctica artística a través del treball corporal i del moviment com a vector d’expressió, aquest és el teu intensiu!

El 25, 26, i 27 d’octubre acollim a Moveo el taller Layers impartit per la ballarina Ti Nguyen, on cada participant realitzarà, a partir de vídeos de situacions del dia a dia, una cerca personal i singular cap a la composició coreogràfica. Les imatges ens animaran a treballar des de diferents perspectives, a interpretar mitjançant l’exploració del ritme, la qualitat, l’espai, la musicalitat, la intenció, per manifestar el que succeeix darrere del moviment.

Consulta els descomptes disponibles i no et perdis aquest intensiu!

..

 

TEATRE IMATGE – PRIMERA CÀPSULA DEL CURS 2019/20 DE L’AULA SOCIAL DE LLEIDA

Després de 5 anys de funcionament, el projecte “Aula Social” de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida creix i agafa un nou rumb a través de la inclusió del projecte a la xarxa IIAN (International Inclusive Arts Network) que forma part d’ASSITEJ internacional. La formació de l’Aula Social per al Curs 2019/20 consta d’onze càpsules de 12 hores de durada. Dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 20h i diumenges de 10h a 14h. A final de curs es certificaran les hores realitzades.

Dissabte 19 i diumenge 20 d’octubre de 2019 es durà a terme la primera càpsula del curs 2019/20 de l’Aula Social, Teatre Imatge amb Jaume Belló.

TEATRE IMATGE

Jaume Belló: 12 h.  Dissabte 19 i diumenge 20 d’Octubre de 2019

Les imatges ens serveixen per desvetllar històries. Estem contínuament creant imatges de relacions i aquestes tenen la llavor d’alguna història. Entrenament en construcció i lectura d’històries i gestió de conflictes a través d’imatges.

PREU: 50 Euros

OFERTES ESPECIALS

4 x 3 – Si et matricules a 4 càpsules, una et surt de franc!!

CONVIDA – Si et sents solidària, pots convidar una persona sense recursos a gaudir de la formació.

..

 

CURSOS PER A JOVES DISSABTES AL COL.LEGI DE TEATRE

Cursos dirigits a nens i adolescents de 12 a 17 anys. Permet el primer contacte dels menors amb el teatre i parteix d’una visió molt àmplia de les matèries.

L’aproximació al fet teatral i al joc de l’actor desenvolupa la creativitat a partir de la posada en escena, el treball d’interpretació i la composició de personatges.

L’alumne aprèn a canalitzar les seves emocions realitzant un treball de creació i obertura als altres.

INICI DEL CURS: del 19 d’octubre al 30 de maig 2020. (Per incorporar-se al curs un cop iniciat,  preguntar a secretaria T/ 934239737 /  secre@coleteatre.com).