Activitats Acet _ novembre 2018

25 octubre, 2018

acet

Les escoles de l’ACET estan molt actives! Nous cursos i més propostes de cara al novembre. Aquí en tens un recull però si fas una ullada a totes les webs segur que trobes la proposta que estàs buscant!

..

NOU CURS A YOUKALI!

TEATRE MUSICAL PER ADULTS – Dissabte al matí de 10 A 13h Vine a fer teatre musical d’una manera divertida i fes créixer l’artista que duus a dins! Cant + Teatre + Dansa-Jazz. A partir del 3 de Novembre. Informació i matricules a : info@escola-youkali.com  / 93 285 16 24

…..

CURSOS A ESPAI LAZZIGAGS

  • Tècniques actorals i comunicació no verbal: si tens entre 16 i 29 anys i no estàs treballant ni estudiant, apunta’t a Garantia Juvenil i inscriu-te al nostre curs de 215 hores, pensat per adquirir els coneixements bàsics de les tècniques teatrals i de la comunicació no verbal. Curs SENSE COST, 100% subvencionat pel Fons Social Europeu i gestionat per la Cambra de Comerç de Barcelona. Requisits i inscripcions a la Cambra de Comerç de Barcelona. Inici del curs: gener 2019.
  • Casal artístic de Nadal: 27 i 28 de desembre de 2018 i del 2 al 4 de gener de 2019. Un casal de Nadal on ens divertirem a través del teatre, la dansa, el cant i les arts plàstiques. Més informació i INSCRIPCIONS escrivint-nos a espai@lazzigags.cat.
  • Cursos regulars 2018-2019: pots sol·licitar la inscripció als nostres cursos presencialment a l’Espai Lazzigags (consulteu horari) i online, escrivint-nos a espai@lazzigags.cat. Consulta’ns quins són els GRUPS DISPONIBLES! Veure l’oferta formativa.

…..

CURS D’INTERPRETACIÓ DAVANT LA CÀMERA, NIVELL AVANÇAT AL PLATÓ.

Curs destinat a aquelles persones que volen seguir investigant en la interpretació, especialment en el treball de l’actor / actriu davant càmera. Aquest curs és molt complet ja que a més del treball realitzat a classe, cada alumne/a obtindrà dues escenes i un monòleg gravats en HD per poder incorporar al seu videobook. Del 6 de novembre al 23 de Maig Dimarts i Dijous de 18:30 a 21: 00h (Classes en castellà) Preu total: 1.190 € (OFERTA del 15% de descompte si pertanys a algun centre adherit a l’ACET) **Consultar formes de pagament** Pots concertar una cita i t’informarem personalment al centre, només has d’enviar-nos un email cursos@elplatodecinema.com o trucar T. 934 324 775 / 652 087 260, indicant hora i dia en què vols venir i et confirmarem si l’hora està lliure per atendre’t personalment.

…..

Actua!Studio – PROPERS TALLERS INTENSIUS

Actua!Tardes (adults +18 anys)

  • Masterclass amb Boyan Ivic – Tècnica Interpretativa (Modern Method Acting): Dimecres 20 i 27 de novembre, de 20h a 22h.
  • Taller d’iniciació al teatre – Aprèn de manera divertida les bases de la interpretació teatral: Dilluns 19 i 26 de novembre, de 20h a 22h.
  • Taller acting camera – Aprèn els aspectes bàsics de la interpretació audiovisual (tv, cinema i publicitat) Dijous 22 i 29 de novembre, de 20h a 22h. PROPERA PUBLICACIÓ

Actua!Teens (nens i joves, de 6 a 17 anys)

  • CASAL DE NADAL: TEATRE, MUSICAL I CINEMA – Diverteix-te, aprèn i Actua! 27 i 28 de desembre, 2, 3 i 4 de gener. PROPERA PUBLICACIÓ

…..

INTENSIU ”L’ACTOR FÍSICAMENT ELOQÜENT” A MOVEO

Ets estudiant d’arts escèniques i vols millorar la teva tècnica corporal? T’agrada el teatre físic però mai l’has pogut conèixer d’a prop? L’intensiu L’actor físicament eloqüent és un taller de cap de setmana en què Agnès Delachair i Sergi Emiliano us faran descobrir la tècnica dramàtica que hi ha amagada sota cada moviment físic, per tal d’arribar a l’espectador de la manera més eloqüent possible. Aquest taller està obert per tots els nivells. No t’ho pensis més i consulta més informació i descomptes per a membre de l’ACET a la nostra pàgina web!

…..

TALLER DE COS A L’AULA DE TEATRE DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS

Dissabte 10/11/18 de 10 a 14h. Sala Hortensi LLUITA ESCÈNICA A MÀ BUIDA amb Rosa Nicolàs. Actriu, cantant i professora i coreògrafa de lluita escènica. Titulada des de l’any 2000 per la British Academy for Screen and Stage Combat (BASSC), actualment imparteix classes de lluita escènica a Barcelona, Londres i Alemanya. En aquest curs s’aprendran els principis bàsics de la lluita escènica a mà buida dins de la ll segons la BASSC. Es treballarà, tècniques ofensives com a bufetades, cops de puny, puntades, etc i defensives com a bloquejos i evasions. Tot això tenint en compte principalment la seguretat física dels actors però també el treball en equip, la postura correcta, l’equilibri, la precisió, la fluïdesa i la intenció. El curs acabarà amb una petita coreografia que inclogui algunes de les tècniques apreses i que els propis alumnes acabaran.