ACTIVITATS ABRIL 2019

(Cat) A l’abril les escoles de l’ACET t’ofereixen més formacions teatrals. Aquí te’n deixem uns exemples, a les webs de les escoles en trobaras mės!

DIA MUNDIAL DEL TEATRE, 27 de març 2019

(Cat) Les escoles de l’ACET celebrem el Dia Mundial del Teatre.

DIA MUNDIAL DEL TEATRE, setmana del 25 al 30 de març

(Cat) Setmana de Teatre, del 25 al 30 de març sortim al carrer!

ACTIVITATS DE MARÇ 2019

(Cat) Les escoles de l’ACET no paren d’oferir tallers, cursos, monogràfics i intensius de diverses disciplines vinculades a les arts escèniques. Aquí en teniu uns exemples i si visites les webs de les escoles en trobareu molts més!

ACTIVITATS DE FEBRER 2019

(Cat) Que el fred no t’aturi! A les escoles de l’ACET no parem mai, aquest febrer et proposem un munt d’activitats i cursos. Aquí en teniu uns quants i a web de les nostres escoles molts més.

ACTIVITATS DE GENER 2019

(Cat) Nou any i moltes ganes de provar disciplines noves, reciclar-nos i experimentar amb el teatre!

Des de l’ACET t’acompanyem perquè trobis la formació teatral que estas buscant. Aquí et deixem alguns cursos, monogràfics o tallers, i si entres a les webs de les nostres escoles en trobaràs molts més.

Activitats Acet .. Desembre

(Cat) I encarem el tancament d’aquest trimestre amb mostres, tallers i varies activitats.

Activitats Acet _ novembre 2018

(Cat) Les escoles de l’ACET estan molt actives! Nous cursos i més propostes de cara al novembre. Aquí en tens un recull però si fas una ullada a totes les webs segur que trobes la proposta que estàs buscant!

Activitats ACET .. octubre 2018

(Cat) Les escoles de l’ACET comencen el nou curs amb moltes propostes de cursos i tallers. Entra a les web i segur que trobes el que estàs buscant!.