Convocatòria RBLS PRO: 1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

(Cat) Convocatòria RBLS PRO: 1a Fira de Teatre per a Joves de Catalunya

ACTIVITATS OCTUBRE 2019

(Cat) A l’ACET trobaràs propostes de cursos teatrals de totes menes, edats i gustos. Visita les webs de les nostres escoles associades! Aquí te’n deixem un tastet:

ACTIVITATS SETEMBRE

(Cat) Comencem un nou curs!! Amb les piles carregades venim amb un munt de propostes per tots els que seou amants de les arts i del teatre especialment. Aquí us en mostrem algunes, i a les webs de els escoles de l’ACET en trobareu moltes més.

ACTIVITATS JUNY 2019

(Cat) El curs és a punt d’acabar i la millor manera d’acomiadar-nos és convidant-vos a les mostres i espectacles de final de curs de les escoles.

Aquí en teniu una petita mostra. A les webs de les escoles trobareu totes les programacions i propostes. Us animem a que participeu i vingueu a veure els espectacles!

ACTIVITATS MAIG 2019

(Cat) Amb el bon temps venen les ganes de fer molts cursos!. Informa’t a les nostres escoles i apunta’t a tots els intensius que t’oferim 😉

Aquí uns exemples del que et trobaràs:

II Jornades Pedagògiques ACET

(Cat) Des de l’ACET continuem apostant per la formació dels docents de les arts escèniques. Per aquesta segona edició us oferim una formació en Teatre Sensorial, una mirada al cos i a la paraula des de la imaginació, els sentits i la memòria.
HABITAR EL COS I LA PARAULA

ACTIVITATS ABRIL 2019

(Cat) A l’abril les escoles de l’ACET t’ofereixen més formacions teatrals. Aquí te’n deixem uns exemples, a les webs de les escoles en trobaras mės!

DIA MUNDIAL DEL TEATRE, 27 de març 2019

(Cat) Les escoles de l’ACET celebrem el Dia Mundial del Teatre.

DIA MUNDIAL DEL TEATRE, setmana del 25 al 30 de març

(Cat) Setmana de Teatre, del 25 al 30 de març sortim al carrer!

ACTIVITATS DE MARÇ 2019

(Cat) Les escoles de l’ACET no paren d’oferir tallers, cursos, monogràfics i intensius de diverses disciplines vinculades a les arts escèniques. Aquí en teniu uns exemples i si visites les webs de les escoles en trobareu molts més!