portada3

CELEBREMOS EL DÍA MUNDIAL DEL TEATRO!

(Cat) El Dia Internacional del Teatre, creat per l’Institut Internacional del Teatre (ITI) i la UNESCO, se celebra, cada any, el 27 de març. Aquest dia s’organitzen, arreu del planeta, milers d’actes teatrals que acostumen a incloure la lectura d’un missatge que, tradicionalment, redacta alguna personalitat del món del teatre a proposta de l’ITI. Aquest any el manifest l’ha redactat l’actriu francesa Isabelle Huppert.

Timbal

ACET_ACTIVIDADES MARZO 2017

(Cat) Alguns dels cursos i activitats programades pel març:

febrer17

ACET_ACTIVIDADES FEBRERO 2017

(Cat) Això és un no parar! Heu vist tots els cursos, monogràfics i propostes que us ofereixen les escoles ACET. Aquí en teniu unes quantes. Consulta a les webs de les escoles i en trobaràs moltes més!

flyer_davant

(Cat) Posem en marxa l’APOSTA!

(Cat) Amb l’objectiu de facilitar que els alumnes i graduats de les escoles de l’ACET puguin portar a escena els seus primers projectes artístics, testar-los i adquirir experiència professional i visibilitat, l’ACET posa en marxa el PROJECTE APOSTA.

gen17

ACET_ACTIVIDADES ENERO 2017

Y en enero volvemos con más actividades, cursos y propuestas!

novembre

ACET_ACTIVIDADES DICIEMBRE

Último mes de un año intenso y nosotros continuamos ofreciéndoos un sin fin de actividades, talleres y cursos para que difrutéis de la magia del teatro! Aquí tenéis un pequeño ejemplo pero si buscáis en las webs de nuestras escuelas encontraréis muchas más!

novembre16

ACET_ACTIVIDADES NOVIEMBRE

(Cat) Us presentem algunes de les propostes d’activitats que ofereixen les nostres escoles associades.

acet.oct

ACET_ACTIVIDADES OCTUBRE 2016

(Cat) Des de l’ACET us convidem a participar en les activitats, cursos, tallers i espectacles que organtizen les nostres escoles associaes. Aquí us en presentem algunes:

TA16_Poster_v4

Temporada Alta 2016. Descuentos con el carnet ACET

Volvemos de vacaciones con las pilas cargadas y muchas actividades, cursos y talleres y propuestas para ofreceros!!

Un año más contamos con descuentos para poder asistir a los espectáculos del Temporada Alta.

acet.juliol

ACTIVIDADES ACET_JULIO 2016

Ya estamos a finales del curso escolar. Julio es el tiempo de las últimas presentaciones de talleres y de cursos intensivos de muchas disciplinas teatrales, tanto para pequeños como mayores.
Feliz verano a todos y volvemos en setiembre con más alegría i muchas propuestas!