AJUT EXTRAORDINARI PER A PROFESSIONALS DE LA CULTURA _ inclos el sector docència

27 novembre, 2020

acet

Avui divendres 27 de novembre a les 9 del matí s’obre la convocatòria de l’ajut extraordinari de 750 euros per a la sostenibilitat econòmica del sector cultural que ha vist suspeses les seves activitats per raó de la crisi sanitària a Catalunya.

Ajut destinat a persones professionals, tècniques i docents de les arts escèniques

La convocatòria estarà oberta fins al 4 de desembre de 2020.

La disponibilitat pressupostària permetrà l’assignació de 8.666 ajuts i anirà en funció dels ingressos percebuts i no per ordre d’arribada, per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert. Un cop finalitzat, les sol·licituds s’ordenaran de menys a més segons els ingressos percebuts amb el topall de 13.000 €/ bruts durant els 9 primers mesos de l’any. Tingueu en compte que dins d’aquesta quantitat es tenen en compte tots els ingressos procedents de retribucions per treball o d’ajuts, prestacions, subsidis o subvencions, públics o privats, o de qualsevol altra mena, percebuts entre l‘1 de gener i el 30 de setembre de 2020.

Per tal d’evitar una massificació al primer moment, es recomana espair la presentació de sol·licituds durant tot el període dels 7 dies naturals (una setmana) per evitar que el sistema quedi bloquejat com ha passat en altres convocatòries.

Feu arribar als vostres docents que s’hagin vist afectats.

 

Aquí teniu la INFORMACIÓ SOBRE L’AJUT

i preguntes freqüents.