ACTIVITATS MARÇ 2020

11 març, 2020

acet

Des de l’ACET us continuem oferint un munt d’activitats i cursos. Fem un repàs d’algunes d’elles.

.

ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS

TALLER TEATRE I CONSCIÈNCIA amb Anna Sabaté.

Dissabte 14/03/20 de 10 a 14h. Sala Hortensi Güell del Centre de Lectura de Reus.

Amb aquest curs es pretén apropar l’alumne al llenguatge teatral amb l’objectiu d’estimular les habilitats lúdiques, imaginatives i creatives que permetin desenvolupar recursos i habilitats personals per tal de contactar amb el seu potencial artístic. Per tal d’apropar  l’alumne a una major consciència de totes les seves capacitats físiques i emocionals, es proporcionen  eines  per investigar i crear des de perspectives i mapes mentals diferents  als nostres, o si més no, menys familiars i per tant, detectar patrons i creences que limiten la nostra evolució personal i creativa.

Anna Sabaté és actriu, directora, formadora i coach . Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre. Titulada en Coaching i Lideratge. Màster practitioner en P.N.L. Màster en Coaching executiu i personal. Formació Gestalt. Directora del centre artístic Espai Philae. Directora i fundadora del projecte pedagògic Teatre i Consciència Mètode Sabaté. Forma part de l’ equip docent del Programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó – Cava per actors i actrius professionals. També forma part de l’equip docent del Post-grau d’Arts Escèniques i Acció social de l’Institut del Teatre. Professora de teatre aplicat a l’autoconeixement en el Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge del Borja Vilaseca Institute. Col·laboradora del Consorci d’Educació de Barcelona amb el Programa Enginy per alumnes d’ESO. També imparteix cursos i formacions a empreses i àmbits d’acció social. Les últimes feines destacades com actriu han estat la seva participació a les pel·lícules “La vida sense la Sara Amat” i “Ojos Negros”, biznaga de plata al Festival de Màlaga 2019.

.

 

CURS INTENSIU D’ESTIU de Teatre físic a MOVEO

Del 6 al 17 de juliol de 2020

18ª edició del nostre Curs Intensiu d’Estiu: “Donar forma a la imaginació”!

Ja estan obertes les inscripcions per al nostre Curs Intensiu d’Estiu de Teatre Físic i Mim Corporal Dramàtic, amb un descompte del 10% fins al 21 de maig.

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquest intensiu internacional!

Contacteu amb nosaltres: 933 002 508 / info@moveo.cat / www.moveo.cat

.

 

CURSOS A ACTUA!STUDIO –  ESCOLA D’INTERPRETACIÓ

INICIACIÓ ACTING CÀMERA amb Nuria Abad _ Formació breu i concentrada per actors/actrius, comunicadors/es, i per a tot aquell que estigui interessat a adquirir naturalitat i credibilitat davant una càmera, i adquirir les eines principals de la interpretació audiovisual, ja sigui a través del cinema, de la publicitat, o en qualsevol altre àmbit en el qual comunicar de forma eficaç sigui imprescindible (conferències, xerrades públiques, etc.).

D’abril a juny. GRUP 1: dimarts, de 12:30h a 14:30h / GRUP 2: dimarts, de 18h a 20h / GRUP 3: dissabte, de 11h a 13h

Places: 8

.

TÈCNICA & RODATGE amb Pedro B.Abreu _ Nivell avançat. Curs va dirigit a actrius i actors amb formació que vulguin perfeccionar la seva tècnica interpretativa i gravar escenes amb equip professional de la mà del director de cinema i guionista Pedro B. Abreu.

Dimecres 22 i 29 d’abril de 20h a 22h / Dimecres 6, 13, 20 i 27 de maig de 20h a 22h / Dimecres 3 i 10 de juny de 20h a 22h i 17 de juny rodatge de durada 4-6h (disponibilitat tota la tarda)

Places: 6

Tota la informació i inscripcions a 933.606.112 i hola@actuastudio.com

.

CURS A EL GALLINER DE GIRONA: HUMOR GESTUAL

Viatge de plaer, de riure, de joc i, sobretot, d’amor al públic.

A partir del nostre cos farem un viatge gestual, a la ganyota, a l’histrionisme, a la paròdia, cap al mim: primer prenent consciència del propi aparell psicomotriu i després desenvolupant la tècnica per aprendre a utilitzar-lo, tot expressant les emocions i les sensacions d’una manera espontània, creativa i divertida.

Aprendrem les tècniques bàsiques de l’expressió gestual. Sense text, sense paraules, explicarem històries divertides amb l’objectiu que, amb la nostra interpretació, el públic es tronxi de riure.

L’única norma és PASSAR-S’HO BÉ, perquè és la millor manera de comunicar amb el públic.

Del 03 de març al 16 de juny del 2020.

Dimarts, de 19:30 a 22:00 h.

Amb Marcel Tomàs.