ACET_ACTIVITATS NOVEMBRE 2017

31 octubre, 2017

acet

Les escoles de l’ACET tenen una oferta molt àmplia i diversa de cursos, tallers, xerrades i altres propostes. Aquí us en deixem un exemple, però si revises les webs de les nostres esccoles segur que trobaràs aquella que estàs buscant.

.

INTENSIU DE MIM CORPORAL A MOVEO

Teatre físic – Mim contemporani

Introducció al mim corporal. “Una porta oberta al mim corporal dramàtic

Aquest taller proposa endinsar-se en el món del Mim Corporal Dramàtic per ampliar i potenciar les teves eines corporals i expressives a través d’aquesta tècnica i de la mà d’Olivier Décriaud.

18 i 19 de novembre, al centre Moveo (Barcelona).

Inscripcions obertes, 95€.

Consulta els nostres descomptes per a alumnes de l’ACET i la resta de cursos intensius que oferim!

Contacteu amb nosaltres: 933 002 508 / info@moveo.cat / www.moveo.cat

………..

CURS D’INTERPRETACIÓ DISSABTES A PLATÓ

Vols dedicar-te al món de la interpretació però no pots dedicar tants dies com demana la Diplomatura?. A Plató t’oferim el Curso semestral d’interpretació (Dissabtes).

Aquest curs combina classes de veu, cos i interpretació, que són les eines d’expressió que tot actor té i ha de desenvolupar.

Del 10 de Febrer al 16 de Juny (68 hores)

Dissabtes de 10 a 14h.

Preu curs: 600€ (un sol pagament) o 660€: (total amb pagament fraccionat).

……….

SISTEMA CODA, MODEL PEDAGÒGIC A EL TIMBAL

Compartim l’article al nostre bloc amb l’entrevista que  la revista digital de cultura Núvol va fer al nostre director pedagògic, Ricard Boluda, signada pel seu editor, Bernat Puigtobella.

SISTEMA CODA

 ……….

TALLER TEATRAL I PARTICIPATIU DE CONSUM RESPONSABLE A L’ESPAI LAZZIGAGS

Un dels tallers que impartim a les escoles és el taller teatral de consum responsable “Un forat al moneder“. Aquest taller va dirigit als alumnes de cicle mitjà de primària (3r i 4t) i té com a objectiu conscienciar als alumnes de les conseqüències ecològiques, econòmiques i socials de les nostres compres. És una activitat que permet incidir en la competència social i ciutadana a través dels valors i les actituds que el taller teatral permet desenvolupar.

Per a més informació i preus podeu consultar la informació de Teatre a les Escoles i del taller que trobareu a www.lazzigags.cat. Contacta’ns al 93 296 73 37 i a espai@lazzigags.cat.