ACET_ACTIVITATS MARÇ 2018

1 març, 2018

acet

Amb neu, pluja o sol, nosaltres continuem fent teatre!

Consulteu tots els cursos, tallers i activitats que us proposem per aquest mes de març. Aquí us en deixem unes quantes:

…..

PRESENTACIÓ DEL CURS PROFESSIONAL 2018-2019 A YOUKALI

Divendres 9 de Març a les 18h.

Dissabte 10 de març a les 13h.

Confirma la teva assistència a: info@escola-youkali.com

Places limitades!

 …..

OBERTES INSCRIPCIONS AL 3R TRIMESTRE  MOVEO

Teatre físic – Mim contemporani

D’abril a juny de 2018

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos regulars i intensius que el Centre Moveo ofereix durant el tercer trimestre.

Consulta els nostres descomptes i altres avantatges disponibles per a alumnes de l’ACET!

Contacteu amb nosaltres: 933 002 508 / info@moveo.cat / www.moveo.cat

 …..

TALLER DE MUSICOTERÀPIA LA CENTRE DE LECTURA DE REUS

Dissabte 17/03/18 de 10 a 14h. Sala Hortensi Güell.

Docent: José Manuel Pagán. Músic, compositor, pianista y sono terapeuta nascut a Lausanne (Suiza). Ha composat nombroses bandes sonores per a cinema, televisió i teatre musical. A partir de 1998 comença a investigar la aplicació de la música en les malalties mentals i degeneratives, formant-se en Teràpia del So i Música Creativa amb  Néstor Kornblum, Michele Averard, Amelia Oldfield, Simón Prócter, Nello Chiuminatto i Joseph J. Moreno.

Amb aquest taller podrem comprovar que tothom té un lloc en la música, un àmbit des del qual poder expressar les nostres emocions, comunicar-nos i aprofundir en l’auto coneixement.

La Música Creativa és l’eina que ens permet crear i gaudir la música des de nosaltres mateixos, des de la nostra personalitat única i complerta, obrint i explorant un univers nou, ple de sorpreses, que fins ara havia restat adormit dintre de nosaltres. Un camí extrapolable a la teràpia, la educació i el creixement personal.

No cal tenir coneixements musicals.

 …..

TALLER IMPROVISACIÓ PER A LA CREACIÓ AL TIMBAL

Aquest laboratori aprofundeix en la nostra capacitat innata per a imaginar i en la descoberta dels canals que ens permeten fer-ho en col·lectiu, intensificant l’apassionant aventura de crear en equip, fent possible el miracle de la construcció escènica en l’aquí i en l’ara.

La premissa central del curs és la intenció de donar a l’alumnat les eines necessàries per a poder cartografiar el recorregut que fa una idea des de que neix, com a primera intuïció embrionària, fins a que es converteix en un espectacle capaç de commoure a l’espectador. Eines que ens ajudin a articular el procés de creació en col·lectiu des del rigor i la practicitat i que ens permetin trobar el just equilibri entre el caos i la concreció, el conscient i l’inconscient, el punt mig entre el deliri i la claredat.

Adreçat a estudiants d’interpretació i a actors i actrius.

Perriode: del 16.03.18 al 13.04.18, dimecres i divendres de 18h a 21h.

…..

DIPLOMATURA EN INTERPRETACIÓ PROFESSIONAL PER A TEATRE, CINEMA I TV (ACTUA! PRO) – ACCÉS AL SEGON CURS 2018-2019

Ja estan obertes les inscripcions per a les PROVES D’ACCÉS AL CURS PONT: Dates: 18/06/2018, 02/07/2018 i 10/09/2018 Horari: De 10h a 14h Més informació:  hola@actuastudio.com – 630.124.435