ACET_ACTIVITATS MARÇ 2017

28 febrer, 2017

acet

Alguns dels cursos i activitats programades pel març:

SESSIONS INFORMATIVES PEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR EN TÈCNIQUES D’ACTUACIÓ TEATRAL AL TIMBAL

Obertes les places a les sessions informatives del cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral 2017-2018, de cara a la convocatòria de la prova específica de juny. Serà el tercer any que l’impartim a El Timbal des de que es va implantar aquest títol oficial i homologat per la Generalitat de Catalunya.

 

MONOGRÀFIC A L’ESCOLA DE TEATRE I CIRC D’AMPOSTA

Curs de Conta contes II: la posada en escena, amb Bienve Borràs

Tots els dijous des del 2 de març fins al 3 d’abril. Horari: 17.30 – 20.30 h.

Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

(20 hores). Matrícula: 75 €

 

TALLER DE DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ A L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS

El curs tractarà dels fonaments de la direcció escènica, així com els seus diferents aspectes implicats en la posada en escena i com es relaciona amb el fet dramatúrgic.

Dissabte 11/03/17 de 10 a 14h. Sala Hortensi Güell.

A càrrec d’Antonio Morcillo. Director i dramaturg format a l’Institut del Teatre de Barcelona. La seva primera obra, El hacha, va ser publicada per Ñaque Editorial l’any 1998. A partir de llavors s’han succeït una vintena llarga de texts, alguns publicats i d’altres traduïts a idiomes com l’italià, romanès, anglès i portuguès. Ha estat guardonat amb el Premi Marqués de Bradomín el 1998 per Los carniceros, i tres vegades amb el Premi de Teatre SGAE Javier Poncela, per les obres Despedida II, Experimentos con ratas i Bangkok. Ha compaginat la creació amb la pedagogia teatral. Actualment és professor associat a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i imparteix regularment seminaris d’escriptura creativa i aprenentatge per a parlar en públic a la UNED i la Universitat de Barcelona.

 

TALLER DE RHYTHM & GOSPEL: VIU LA MÚSICA A L’ESPAI LAZZYGAGS

Aquest taller pretén despertar les infinites possibilitats que té la veu, utilitzant la sonoritat i les harmonies de la música gospel. Els alumnes faran un treball metòdic del ritme mitjançant exercicis de diverses tècniques (percussió corporal, improvisació vocal, funky, flamenc) i aprendran a observar el poder que té aquest en la música i com fer-lo servir a l’hora de cantar.

Places limitades, edat mínima 16 anys.

A càrrec de Nacho Melús, actor i cantant format en cant clàssic al Conservatori Superior del Liceu, en cant modern a Taller de Músics i en teatre musical a l’Escola Memory de Barcelona. Compagina la seva feina com actor i cantant amb la de compositor, lletrista, director de cor i professor de cant. Ha impartit tallers de gospel a Chicago, Nova York i Atlanta, i ha sigut professor de nombrosos cors.