ACET_ACTIVITATS JULIOL 2017

3 juliol, 2017

acet

Acabat el curs escolar, comencem amb molts tallers perquè pugueu provar i gaudir de més teatre. Consulteu les webs de les nostres escoles, n’hi ha un munt!

EL TIMBAL: AUDICIONS PEL POSTGRAU D’INTERPRETACIÓ EN CINEMA I TELEVISIÓ

Durant tot el mes de juliol realitzem audicions per poder incorporar-se al nostre postgrau d’interpretació en cinema i televisió. Postgrau anual basat en un programa de formació i perfeccionament i que facilita l’entrada a la professió a actors i actrius que volen desenvolupar -se en l’àmbit audiovisual.

Objectius:

  • Capacitar a l’actor/actriu per poder treballar en produccions cinematogràfiques i televisives
  • Millorar les possibilitats d’èxit al procés de càsting
  • Empoderar a l’actor/actriu en la seva creativitat, pro activitat i gestió de recursos propis i grupals.

—–

EL GALLINER: TASTETS D’ESTIU

Del 3 al 6 de juliol de 2017

Per un preu simbòlic (2 €), tothom qui vulgui pot rebre una classe introductòria a alguna tècnica teatral i fer un tastet dels cursos que programa El Galliner.

—–

ESPAI LAZZIGAGS: OBERTES LES INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS ANUALS

Teatre, musical, teatre en anglès, dansa, cant, l’actor i la càmera, coaching en oratòria… i molt més per a nens, joves i adults. Aprofita les ofertes de matriculació avançada per als cursos 2017-2018 de l’escola de teatre Espai Lazzigags: si t’inscrius del 15 de juny al 28 de juliol als cursos de l’Espai, només pagaràs:

Cursos d’1h a la setmana:

. Matrícula + setembre: 50 €  /  . Octubre 2017 a juny 2018: 35 €/mes

Cursos d’1h 30 min. a la setmana:

. Matrícula + setembre: 60 €  /  . Octubre 2017 a juny 2018: 50 €/mes

Inscripcions a l’Espai Lazzigags (C/Vallespir, 32) de 9h a 13.30h i de 15.30h a 17h.

Més informació a lazzigags.catespai@lazzigags.cat.

—–

ACTUA!: EL BUFÓ, AVUI

Un rei d’avui en dia li va preguntar a un nan: “qui és més enginyós, Déu o el Diable?” La resposta no l’explicaré; contesti-la vostè mateix senyor bufó si vol formar part de la nostra reial família de prodigis.

Així com el pallasso no es dedica a fer pallassades, el bufó tampoc fa bufonades. Si l’un ens fa riure i plorar a partir de la seva innocència, l’altre ho fa amb el seu enginy.

Bojos, nans, homes de plaer formaven part de la cort dels Àustries espanyols. El Bufó té la ingrata fortuna de posseir algun tret físic que el fa absolutament diferent a la resta. Avui en dia, en l’època borbònica del segle XXI, abunden els bufons. No formen part de la cort, però els llegim als diaris, a les xarxes socials, a la TV, als teatres.

Impartit per:

LLUÍS ELIAS. Ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’ELS JOGLARS durant 18 anys. Director escènic i dramaturg de la Cia. Albacity Corporation de Castella–La Manxa. Professor d’Interpretació amb una molt àmplia experiència docent. Director d’escena i actor.

Data: Dijous 13 de juliol, de 10h a 14h

Preu: 45€