ACET_ACTIVITATS GENER 2017

23 desembre, 2016

acet

I al gener tornem amb més activitats, cursos i propostes!

 

AULA DE TEATRE DE LLEIDA ESTRENA NOVA WEB EN CASTELLÀ I ANGLÈS

2016 ha estat una any d’estrenes per l’Aula. Ha estrenat nova imatge corporativa i nova pagina web. L’Aula de Municipal de Teatre de Lleida fa 35 anys que existeix i en aquest llarg període de temps ha evolucionat i crescut fins a ser el que avui és, l’escola de teatre amb major nombre d’alumnes de tot l’estat espanyol i la pionera en el seu propi mètode d’ensenyament teatral que culmina en moltes ocasions en produccions teatrals professionals dutes a terme per infants i joves. Entre les múltiples novetats que la web ofereix cal destacarà que té les seves versions en llengua castellana i anglesa a banda de la catalana.

 

TALLER DE VEU. RECITACIÓ DE POESIA PER ACTORS A L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS

14 de gener

Taller de Recitació i Dicció on l’actriu ensenyarà els secrets per a fer arribar de la millor manera un missatge de viva veu.

Sílvia Bel i Busquet. Actriu. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, Institut del Teatre 1992-1996.  L’any 1998, acabats els estudis i després de participar en diferents espectacles teatrals a Barcelona, es trasllada a Madrid on juntament amb l’actor i director Karra Elejalde protagonitza pel·lícules com Año Mariano i Torapia. L’any 2003 torna als escenaris catalans, on desenvoluparà la seva trajectòria teatral interpretant primers papers al costat de directors com S. Belbel, J.M. Mestres, À. Rigola, Amos Gitai, H. Bonnin, T. Casares o J. Ollé entre d’altres.

L’any 2005 protagonitza l’espectacle teatral La Xarxa, de J. Brossa, interpretació que li valdrà el premi de la crítica Serra d’Or a la millor aportació teatral de l’any, a més de la nominació a millor actriu pels premis Butaca i l’elogi de tota la crítica. A partir d’aquest moment la seva carrera discorre entre teatre, televisió i cinema. Ha col·laborat amb músics com Lluís Llach i Jordi Savall en diferents concerts poètic-musicals. L’any 2012 rep el Premi Memorial Margarida Xirgu a la interpretació femenina més rellevant de la temporada teatral barcelonina. Actualment també compagina la seva faceta d’actriu amb col·laboracions literàries a diferents mitjans i espais culturals.  

 

INTENSIU DE CAP DE SETMANA A MOVEO

Teatre físic – Clown

Clown Gestual: L’Humor Universal

L’objectiu d’aquest curs és, a través del nas vermell, creuar la porta de la nostra pròpia bogeria; tornarem a ser infants, lliures, innocents i naifs.

28 i 29 de gener, al centre Moveo (Barcelona).

Inscripcions obertes, 95€.

Consulta els nostres descomptes!

Contacteu amb nosaltres: 933 002 508 / info@moveo.cat / www.moveo.cat

 

COMENCEM ELS MONOGRÀFICS AL TIMBAL

Els nostres monogràfics estan adreçats tant per a aquelles persones que es volen iniciar, com per a aquelles que volen complementar la seva formació en una disciplina específica.

Professionals del teatre, del cinema i de la dansa ofereixen aquesta formació, petita només en durada, no en qualitat.