ACET_ACTIVITATS FEBRER 2017

1 febrer, 2017

acet

Això és un no parar! Heu vist tots els cursos, monogràfics i propostes que us ofereixen les escoles ACET. Aquí en teniu unes quantes. Consulta a les webs de les escoles i en trobaràs moltes més!

NOU EQUIP DIRECTIU A LA CASONA

L’Escola de Teatre LA CASONA ha fet un canvi de Junta Directiva aquest gener i el proper 20 de febrer tindrà lloc la inauguració.

La nova directiva està formada en la seva totalitat per dones, i entre elles hi desataquem la Direcció Artística del centre a càrrec de la directora i actriu Eva Losada Martín qui ha reformulat el pla d’estudis pel proper curs acadèmic, especialment el relatiu a les matèries del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral del que LA CASONA n’és centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’altres activitats amb les que properament s’actualitzarà al web.

NOUS CURSOS D’HIVERN A L’ESCOLA DE TEATRE I CIRC D’AMPOSTA.

** Intensiu de trapezi fix, amb Christian Fernández i Salima Peippo.

11 i 18 de febrer de 10 a 14 h.  Matrícula: 50 €

** Curs de Conta contes I, amb Bienve Borràs

Tots els dijous des del 26 de gener fins al 23 de febrer. Horari: 17.30 – 20.30 h. (20 hores). Matrícula: 65 Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

MONOGRÀFIC AL TIMBAL:  ACTUAR DAVANT LA CÀMERA AMB LA DIRECTORA SÍLVIA QUER.

Sílvia Quer, directora de llarga i exitosa trajectòria professional en proposa explorar la relació de l’actor i l’actriu amb la càmera a partir d’escenes i monòlegs de diferents estils i gèneres. D’aquesta manera es podrà  posar en pràctica la diferència entre actuar per  teatre, cinema i televisió així com l’apropament al text ja sigui d’autors contemporanis o de clàssics com Shakespeare.

L’ESCOLA COCO COMÍN CONTINUA OFERINT ESPECTACLE AMB MOUSTACHE AL TEATRE APOLO DE BARCELONA

L’espectacle MOUSTACHE, The Rhythm Musical Comedy, creat i dirigit per COCO COMIN, inicia la recta final de funcions amb les seves últimes setmanes al Teatre Apolo de Barcelona, només fins diumenge 19 de febrer. Els estudiants i socents de l’ACET compteu amb una promoció sobre el preu de l’entrada, consulteu al FACEBOOK DE L’ACET.

INTENSIUS DE CAP DE SETMANA A MOVEO

Teatre físic – Clown

El Centre Moveo ofereix cursos de cap setmana per a tots els interessos! Participa en el curs “Ritme, moviment i improvisació” (març), “Una porta oberta al mim corporal” (abril) o al laboratori de dansa “Territori compartit – construint espais en comú”. Les inscripcions estan obertes!

Preu del curs: 95€. Consulta els nostres descomptes!

Contacteu amb nosaltres: 933 002 508 / info@moveo.cat/ www.moveo.cat

MÀSTER D’INTERPRETACIÓ AUDIOVISUAL I GRAVACIÓ D’UN CURTMETRATGE AL COL.LEGI DE TEATRE.

Director: Oriol Ferrer. Director de Carlos Rey Emperador, Isabel, Descalç sobre la terra vermella, Polseres vermelles, Pelotas

Del 21 de febrer al 23 març. Dimarts i dijous de 16:30 a 20:30h

Gravació curtmetratge 18 i 19 de març (cap de setmana)