ACET_ACTIVITATS ABRIL 2017

29 març, 2017

acet

La primavera arriba a l’ACET carregada de novetats, cursos i tallers a les escoles. N’hi ha per a tothom.

EL GALLINER IMPARTIRÀ UN CICLE FORMATIU DE TEATRE

El passat 27 de març, coincidint amb el Dia Internacional del Teatre, va tenir lloc a El Galliner, la presentació pública dels nous estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral que a partir d’ara oferirà l’Escola.

Del 5 al 7 d’abril, els interessats podran informar-se sobre tots els detalls del cicle formatiu a l’estand que El Galliner tindrà a l’ExpoJove, el saló de formació, ocupació i emprenedoria del Palau de Fires de Girona.

L’escola també oferirà xerrades informatives. Consulta al web.

CURS D’INTERPRETACIÓ A EL PLATÓ DE CINEMA

Inicia’t en la professió d’actor/actriu. Aprèn a combinar el cos, la veu i les emocions com eines d’expressió. Realitza les teves primeres improvisacions buscant naturalitat i veritat en allò que sents i dius. Acostumat a posar-te davant la càmera i realitza el teu primer càsting. Nosaltres t’assessorem com l’has de fer. Arrisca’t i proba tots els registres possibles en les improvisacions i els texts que treballis amb el teu professor.

Gaudeix del teu primer rodatge com a protagonista en la pràctica de final del curs.

– Del 22 d’Abril al 8 de Juliol. Dissabtes de 10 a 14h.

– Del 18 d’Abril al 16 de Juny. Dimarts i dijous de 18:30 a 21h.

TALLER DE MÀGIA PER A NENS A LAZZIGAGS

Al taller de màgia per a nens es treballaran les tècniques de joc amb cordes, cartes i boles d’esponja; la creació i decoració de jocs i material màgic i l’espectacle teatral.

Activitat dirigida a nens i nenes de 8 a 12 anys.

Taller dirigit a nens

Preu: 35€. Preu especial pels alumnes de Lazzigags i de les escoles que pertanyen a l’ACET: 29€

Dia del taller: 8 d’abril de 2017, de 10:30 h a 13:30 h.

LANDSCAPE, EL DARRER ESPECTACLE DE LA COMPANYIA INFANTIL DE L’AULA DE TEATRE DE LLEIDA AL PROGRAMA “Obre els ulls” DE LA XARXA.

Landscape, el darrer espectacle de La Petiestable 12 (Aula de Teatre de Lleida) gira al voltant del candent tema dels refugiats i concretament dels nens i nenes refugiats.

El programa de La Xarxa ‘Obre els ulls’ és una sèrie que pretén reflexionar sobre l’acollida que com a societat donem a les persones refugiades. Cada setmana han abordat un tema diferent: l’habitatge, l’educació, l’esport o el lleure i n’han parlat amb experts i testimonis de persones que han hagut de deixar casa seva i començar de nou en un país del qual no en coneixen res. En l’últim capítol, van dedicar un temps a parlar amb els responsables de Landscape, les seves directores i director i les seves actrius i actor. A l’aula estem orgullosos de totes elles i ells i de la gran feina que han fet. Aquí compartim el vídeo amb el reportatge, no us el perdeu que val molt la pena!

Enllaç: http://www.xiptv.cat/obre-els-ulls/capitol/landscape

RODEM UN CURT AMB CHUS GUTIERREZ A ACTUA!

Aquest curso està dirigit a actors i actrius interessats en aprofundir en la creació de personatges a partir de les seves pròpies eines. Amb aquest material elaborarem el guió del curt. Una vegada escrit, el rodarem amb càmera i so professionals, per acabar un muntador editarà el curt, entregant una còpia a cada alumn@.

Chus Gutierrez. Varis dels seus curts han estat guardonats amb diferents premis en festivals internacionals i han estat nominats als Premis Goya.

15 i 16 de Maig. Improvisacions de 15 a 21 hores

18, 19, 20 i 21 de Maig. Rodatge de 10 a 17.30 hores

22 de Maig. Visionat de 10 a 13 hores.

INTENSIUS DE CAP DE SETMANA A MOVEO

Teatre físic – Mim contemporani

“Una porta oberta al mim corporal dramàtic”.

Aquest taller proposa endinsar-se en el món del teatre físic i, de manera més precisa, en el del Mim Corporal Dramàtic.

22 i 23 d’abril, al centre Moveo (Barcelona).

Inscripcions obertes, 95€.

Consulta els nostres descomptes per a alumnes de l’ACET i la resta de cursos intensius que oferim!

Contacteu amb nosaltres: 933 002 508 /info@moveo.cat/www.moveo.cat

PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS PER ESTUDIS SUPERIORS D’ART DRAMÀTIC A EL TIMBAL

Curs específic per preparar les proves d’accés per cursar estudis superiors d’Art Dramàtic. Es treballarà la part pràctica de la opció de Text i Teatre físic i visual. Per tant, el monòleg, el poema i la peça física.

Caldrà prèviament haver triat el material a treballar d’entre els proposats per l’ESAD.

Inici del curs: 2 de maig al 30 de maig, dimarts i dijous de 16 a 18h.

 

L’ACTOR DAVANT LA CÀMARA AMB JUDIT COLELL A CATALONIA FILM & ACTING SCHOOL

L’objectiu del taller és es aproximar a l’actor el treball davant la càmera. Farem un visionat de les diferents maneres de dirigir, una explicació del procés des del  càsting al rodatge i un treball amb escenes. Treballarem amb càmera i farem visionat de les escenes per veure possibles errors.

Curs impartit per Judith Colell, llicenciada en Historia de l’Art i en Certificate in film per la universitat de New York. És directora, guionista i productora de cinema. Cofundadora de l’Associació de Dones Cineastes i de Medis Audiovisuals (CIMA). Des de juliol del 2016 és vicepresidenta interina de l’Academia de Cine Española. En la seva filmografia destaquen Clara foc (cort, 1991),Escrito en la piel (curt, 1995), El dominio de los sentidos (1997),Nosotras (2000),Fragments (2003),53 días de invierno (2006),Positius (2007), Elisa K (2010), L’últim ball de Carmen Amaya (2014).

Dates: dissabte 22 d’abril, de 10:00 a 14:00 hores,

Inscripció: info@cataloniafilmschool.com